کسب و کار بازرگانی

کسب و کار بازرگانی
کسب و کار بازرگانی ؛ کسب و کارها انواع متفاوتی دارد که هر فردی متناسب با علاقه و حرفه ی خود شغل خود را انتخاب می نماید.در این مبحث می خواهیم کسب و کاری را به شما معرفی نماییم که اگر پا بگیرد بسیار سود آور است و هر چقدر بیشتر توسعه یابد و بزرگتر شود سود بیشتری به افراد بیشتری خواهد داد.
بررسی کسب و کار بازرگانی
کسب و کارهای بازرگانی یکی از کسب و کارهایی است که به راحتی می توان از آن کسب درآمد نمود و سود آوری کرد.در واقع کسب و کارهای بازرگانی به خرید و فرش کالا های متنوع و مختلف و یا انواع خدمات می پردازد و از این راه کسب درآمد خواهد نمود.این کسب و کار حیطه های کاری متفاوتی دارد. و میتواند مناطق مختلف و یا حتی کشورهای دیگر را هم در بر بگیرد.کسب و کارهای بازرگانی بین المللی هم وجود دارند که تجارت را بین چند کشور انجام خواهند داد.در واقع این شرکت ها می توانند کالاهای مختلف را بین شهرها و یا حتی کشورها ی مختلف واردات و صادرات نمایند.و از همین واردات وصادرات سودهای کلانی را نصیب اعضای خود نماید.
این شرکت ها از خریداران کالاها و خدمات خود هزینه دریافت می کنند و از این طریق کسب درآمد خواهند کرد.در واقع کالایی را خریداری می کنند و آن کالا را باسودی تعیین شده و استاندارد به مشتریان می فروشند .خرید و فروش کالاهای عمده می تواند سود آوری بیشتری داشته باشد.همچنین این شرکت ها انبارهایی دارند که کالاهای مورد نظر خود را در این انبارها نگهداری میکنند و خرید و فروش آن ها را مدیریت می کنند.کسانی که کسب و کارهای بازرگانی دارند باید به خوبی زمان خرید و فروش کالا را زیر نظر داشته باشند و بدانند چه وقت چه کالایی را بخرند و چه وقت کدام کالای خود را بفروشند.مدیریت کسب و کارهای بازرگانی کمی ریسک پذیر است و تنها فردی قوی و کارکشته و البته با تجربه از پس آن برخواهد آمد.
داشتن سرمایه اولیه
همچنین کسانی که وارد این کسب وکار می شوند باید دارای سرمایه ی اولیه مناسبی باشند که بتوانند کالاها را خریداری نمایند به علاوه نباید تنها یک کالا را خرید و فروش نمایند و سعی کنند کالاهای مختلفی را خریداری کنند تا از ضررات احتمالی خود بکاهند.کسب و کارهای بازرگانی اگر به خوبی مدیریت شوند سود قابل ملاحظه ای دارند.
انواع کسب و کار بارگانی
کسب و کارهایی بازرگانی تجاری دارای این خصوصیات هستند و درواقع کالایی مشخص را خرید و فروش می کنند.اما کسب و کار بازرگانی در نوع دیگری هم وجود دارد که با عنوان کسب و کار بازرگانی خدماتی در بازار شناخته می شود.
در این نوع کسب و کار به طور مشخص کالایی برای خرید و فروش در نظر گرفته نمی شود و با استفاده از ابزارها و منابع و پشتیبانی به مشتریان فعالیت خود را ادامه می دهند.به هر حال هر دو نوع کسب و کار بازرگانی تخصص خاص خود را می طلبد و نیاز به مدیریتی بدون نقص دارد.اما باید گفت کسب و کار های بازرگانی خدماتی و تجاری تفاوت های زیادی با هم دارند. درواقع درکسب وکار بازرگانی تجاری ,صرفاً خریدوفروش یک محصول مورد توجه است و بهمحض وقوع معامله، تجارت پایان مییابد.اما در نوع خدماتی اینگونه نیست و ممکن است خدمات بازرگانی تا مدتی ادامه داشته باشد.
کسب و کارهای بازرگانی هم به صورت عمده و هم به صورت خرده فروشی می توانند فعالیت کنند.در واقع تاجر نوع فعالیت خود را مشخص می کند و سپس به فعالیت در آن حیطه می پردازد.اما همانطور که گفته شد عمده فروشی سود بیشتری دارد.
شرکت های بازرگانی برای موفقیت در کار خود لازم است بازار و رفتارهای بازار را به خوبی بشناسند و می بایست عرضه و تقاضای بازار را با دقت زیر نظر بگیرد.شناخت کامل بازارپس از چند سال برای تاجر میسر خواهد شد و در سال های اولیه کار خود بهتر است از تجربیات دیگر تاجرها بهره بگیرد و استفاده نماید. اکثر بازرگانان کار خود را قبل از ثبت شرکت آغاز نموده اند و از سودی که از تجارت های خود به دست آورده اند کسب و کار خود را توسعه و گسترش داده اند.
کسب و کار بازرگانی در گذشته
در قدیم تاجران برای فعالیت در این زمینه با سفر کردن به مناطق مختلف و خرید و فروش کالا در مناطق و کشور های مختلف کسب در آمد می نمودند .به همین علت کسب و کار بازرگانی یکی از سخت ترین و مهم ترین کسب و کارهای قدیمی به شمار می رفت که هر کسی نمی توانست این شغل را برای خود انتخاب نماید.
درگذشته وقتی تاجری به دیگر کشورها میرفت، همچون یک تاجر داخلی باید به تجار موردنظر مراجعه مینمود و در ازای پرداخت هزینهای، اقدام به خرید کالایی مینمود. سپس باید وسیلهای را برای انتقال محصول تهیه و کالا را به محل فروش میرساند. در آن زمان قوانین گمرکی و دولتی هم برای خرید و فروش کالا چندان مهم نبود.
اما امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی و پیشرفت کردن راه های ارتباطی تاجران می توانند در دفتر خود تمامی کارهای مربوط به تجارت را به راحتی انجام دهند و حتی به کشورهای دور هم کالا را صادر و از کشورهای دور هم کالا ها را وارد نمایند.آنها حتی میتوانند کالاهای خود رابیمه کنند.موفقیت در تجارت و کسب و کارهای بازرگانی مستلزم آگاهی از راه های کسب درآمد بازرگانی می باشد.افرادی که تصمیم دارند از این حرفه برای کسب در آمد خود استفاده نمایند می بایست از کسانی که در این حرفه فعالیت داشته اند مشورت بگیرند و اطلاعات کافی را به دست آورند.استفاده از تجارب و اطلاعات دیگران می تواند منجر به اجرای ایده های باورنکردنی شود.
سخن پایانی
در وحله ی اول باید بدانید که در چه زمینه ای می خواهید فعالیت بازرگانی داشته باشید و پس از مشخص کردن زمینه ی کاری خود باید شرکت بازرگانی خود را به ثبت برسانید.سپس باید اعضای شرکت را معرفی نمایید و شروع به کار کنید.برای موفقیت در این کار حتما از مشاوران کمک بگیرید تا با شکست مواجه نشوید.
شرکت های مختلفی هستند که در این زمینه فعالیت می کنند و برای شرکت خود سود آوری می کنند.اما موفقیت از آن کسی است که با درایت کالای خریداری شده ی خود را بفروشد وبا اطمینان از قیمت کالایی را خریداری کند تا ضرر و زیانی نیز متحمل نشود. ما در مدرسه کسب و کار silibs به بررسی کسب و کار بازرگانی پرداختیم امید آنکه شما را در انتخاب و یا کسب و کارتان یاری داده باشیم .
دیدگاهتان را بنویسید